KONTROLL

Tora, tora!

Chcete někoho nasrat? Nebo potěšit? Nebo jen světu neco vzkázat? Podělit se s ostatními o vlastní tvorbu? ToraTora! vám nabízí jedinečnou šanci.
Svoje příspěvky můžete vložit tady.
Vyhrazujeme si právo ukrást cokoliv pro potřeby kapely.


co pro tebe znamená Holubník?
koncert v Turnově
koncvert v Turnově
Report z demonstrace z Lysé nad Labem 21.12. 2011
čtyřrozměrný prostor
Poďousy
Glorytellers, Unkilled Worker - 007 - 18. září 2008
Aran epochal a Dan Sartain na 007 25.8.
Koncert Dyse na Sedmičce 26.6.2008
Paranoja

Koncert Dyse na Sedmičce 26.6.2008

Z české kapely Negero jsem chytnul jenom poslední dvě písničky, takže si dovolím tvrdit jedině to, že klávesy v rockový kapele nemusej nutně znít nudně. Čti blbě.

Pak nastoupila první německá partička Goldner Anker. Charakteristika je jednoduchá: německej punk o pár tříd lepší než českej. Sestava: pohledná, dobře rostlá kytaristka a zpěvačka v jedné osobě, bubenice (vypadala jako máma Máši bez dvaceti let a kilo), ale to jsem zjistil až během třetí písničky. Ne že bych neslyšel bicí, ale ve výhledu mi stál basák - šťastnej chlap. Nabízenému CD za 100 Kč jsem nemohl odolat, takže v srpnu se tady dočkáte mptrojek. Mám to povolený od basáka.
tady je slíbený CD

Asi hodinu před "policejní" tedy desátou hodinou nastoupily hvězdy večera - Dyse. Dva kluci německý, který se hraním strašně moc bavěj, stejně jako každýho, kdo se nachomejtne kolem. Protože na Sedmičce už jednou hráli (nad nima jsem se tady už jednou rozplýval), obešel se úvod bez společného focení. Ani po třech navštívenejch koncertech jsem nepochopil, jak dokážou jenom kytarysta s bubeníkem vyloudit takovej bordel. Geniální bordel. Smršť geniality. Záplava krásy. O jejich sehranosti není pochyb: když se kytarista potřebuje doladit, bubeník vystřihne parádní sólo a naopak. Něco takový byste měli prožít na vlastí uši a druhej den bolavý krky. Dyse si nejlíp užijete v druhý řadě. V první budu já.
Tonda, 2008-07-05